Cupping

En behandlingsmetode der er fantastisk til at løse op for spændinger. Skabe bedre gennemstrømning og dermed udrensning samt øget velvære i kroppen.

Cupping har været kendt og anvendt gennem årtusinder over hele verden. Tidligere har man bla. anvendt horn og bambusrør. Idag er det mest almindeligt enten at anvende cupper af glas eller af et plastmateriale.

Glascupper sættes ved hjælp af en spritflamme der holdes under cuppen hvorefter den sættes på kroppen med det vaccum der opstår når ilten brændes væk. Med plastcupper skabes vaccummet med en lille pumpe.

Efter en behandling med cupper vil man opleve at der hvor cupperne har siddet vil der opstå rød-lilla mærker. Farven afspejler omfanget af ubalancen og giver en indikation om hvor i kroppen ubalancen har sin rod. Jo dybere og mere intens farve, jo større ubalance.

Ligeledes kan man efter behandling opleve en forkølelseslignende tilstand. Dette er en hel normal reaktion, især ved de første behandlinger. Det er kroppen der arbejder med at udskille ophobede affaldsstoffer og andre stagnationer. ‘Sugemærkerne’ forsvinder igen efter en uges tid. Huden og vævet bliver ikke beskadiget eller ømt ved en cuppingbehandling. Selvom mærkerne ligner ‘blå’ mærker er det blot tale om urenheder der er bragt op til overfladen.

Comments are closed.